EZVIZ Robotstøvsuger • 94592

Ezviz RS2 Robotstøvsuger

-+
  • 2 i 1 - Støvsuger og roterende mopp
  • Ladestasjon med autotømming
  • Ladestasjon med vask og tørk av mopp
  • 3K kamera for overblikk
  • 4000Pa sugekraft
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Ezviz RS2

Automatisk moppeinstallasjon og avmontering

Opplev effektiv og praktisk husrengjøring med Ezviz avanserte robotstøvsuger og mopp. Den har to roterende moppeputer og en sugekraft på 4000 Pa, sammen med to sidebørster for grundig rengjøring av hver krok i hjemmet ditt. Med automatisk påfyll av vanntank og alt-i-ett dokkingstasjon, får du enkel og sømløs håndtering av moppbytte, selvrensing, lading og lagring.

Velg blant fire fleksible rengjøringsmoduser for å tilpasse rengjøringen til dine behov. Med avansert D-ToF Laser navigasjon og kartlegging, samt hinderdeteksjon og unngåelse, sikres presis rengjøring uten komplikasjoner. Kontroller og tilpass støvsugeren via appen, og nyt smart integrasjon med Google Assistant og Amazon Alexa for enkel styring med stemmen din.


Med et 3K kamera gir den ekstra overvåkning og sikkerhet i hjemmet, samtidig som streng data- og personvernbeskyttelse sikrer din trygghet og fred i sinnet.

I esken:

RS2 Robotstøvsuger
Dokkingstasjon
Strømkabel
2x Sidebørste
2x Moppemontering med montert mopp
2x Ekstra Moppeklut
Rengjøringsbørste

Funksjonalitet

Dyp rengjør alle typer gulv, inkludert tepper

Tepper har lenge vært et smertepunkt i den robotiske rengjøringsindustrien. I motsetning til andre robotstøvsugere som enten bare hopper over tepperengjøring eller krever menneskelig innsats for å bytte dedikerte rengjøringsdeler, revolusjonerer RS2 alt ved å kombinere teppe deteksjon med automatisk moppteknologi.

01 Smart teppe deteksjon
Med sensor for gulvtype på enheten, oppdager RS2 tepper i sanntid. Når den har våte moppeputer på, flytter den seg smart bort fra teppeområdet for å fokusere på å vaske harde gulv.

02 Automatisk avmontering og installasjon av mopp
Før den begynner å støvsuge tepper, vil RS2 automatisk returnere til ladestasjonen for å fjerne moppeputene. Dette frigjør deg fra manuelt å snu enheten og fjerne skitne kluter. Og det er gjort på bare sekunder.

03 Sugekraftøkning på tepper
Når den er på tepper, bruker RS2 sugekraftøkningsmodus for å fjerne skjult støv, hår og dyrehår lett.

Flere oppgaver i ett enkelt oppdrag
Sett RS2 på et rengjøringsoppdrag når du ikke er hjemme - uten å manuelt måtte bytte moppehoder for vått søl, eller flytte den rundt for å unngå tepper. Velg blant fire typer rengjøringsoppdrag, og RS2 vil gjøre jobben for deg, uten anstrengelse.
Modus 1Støvsuger først, Mopper deretter
Modus 2Støvsuger samtidig som den mopping
Modus 3Kun støvsuging
Modus 4Kun mopp

Lykkelig hands-free med alt-i-ett dokken
Den lader, rengjør og forbereder RS2 for neste rengjøringsoppdrag.
Automatisk moppvask - Sett RS2 på selvrensingsyklusen - Den vil skylle ut gjenværende hår, skitt og avfall med høyhastighetsvann.
Automatisk lufttørking - Når den fulle selvrenseprosedyren er fullført, tørker RS2 sine to moppeputer helt for å forhindre oppbygging av bakterier.
Anti Tangle Technology - For å forhindre at menneskehår og dyrehår samler seg i roboten, reverserer RS2 rotasjonen av sin rullebørste for å selv fjerne dem effektivt på dokken. Under tunge rengjøringsoppgaver, returnerer RS2 automatisk til dokken for hårfjerning hvert 30. minutt.
Automatisk påfylling av vanntank - Dokken kan automatisk fylle på vannbeholderen til en ventende RS2 med rent vann, slik at roboten alltid mopper med nok rent vann for å unngå lukt.

Smart nok til å tilpasse din rengjøringsrutine
Drevet av en D-ToF LiDAR, 3D Strukturert Laser og et innebygd AI RGB Kamera identifiserer, detekterer og unngår RS2 vanlige hjemmeartikler spredt over gulvet ditt, slik at den ikke drar rot, suger inn sokkene dine eller setter seg fast.

Rask kartlegging og ruteplanlegging med tilpassede oppdrag
D-ToF Laser teknologi og RGB kamera jobber sammen for å lage et kart over hjemmet ditt. Du kan deretter finjustere kartet og sette opp spesifikke rengjøringsoppdrag for hvert område. Selv i store hjem kan RS2 automatisk generere rengjøringsplaner for forskjellige etasjer.

Laget for alle hjem, store eller små
Lang kjøretid for å dekke hver krok med et innebygd 5,200 mAh batteri som full-lades på 3 timer (50W hurtiglading). Store vanntanker for grundig rengjøring med en innebygd 150 ml vanntank og en 5,5 L vanntank og 5 L skittentvannstank på dokken.

Lytter intelligent til din kommando, selv eksternt
EZVIZ Appen lar deg forhåndsinnstille rengjøringsprogrammer eller umiddelbart starte en oppgave, selv når du ikke er hjemme. Du kan også velge et hvilket som helst område på kartet, samt sjekke ting gjennom live stream på kamera.

Ytterligere bekvemmelighet og omsorg
Som et flerbruks smart apparat, er RS2 utstyrt med et kraftig 3K kamera for å gi ekstra trygghet til familien din. Du har full kontroll over deteksjons- og opptaksfunksjonene, slik at RS2 bare beskytter hvor og når du trenger det.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”