EZVIZ Smart kamera • 94614

Ezviz EB3 Solar Kit

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

EZVIZ Solar kit gir overlegen sikkerhet med 4K videooppløsning og avansert AI-deteksjon av mennesker og kjøretøy. Dette utendørskameraet er designet for å gi skarpe og detaljerte bilder under alle lysforhold, inkludert natten med farge nattsyn. Kameraet har lang batteritid som gir opptil 120 dagers bruk per lading. Med det inkluderte EZVIZ solcellepanelet kan kameraet lades kontinuerlig, noe som eliminerer behovet for hyppig manuell lading og sikrer uavbrutt overvåking.

Teknisk beskrivelse

EZVIZ EB3A har en 1/2.7” 4 Megapixel CMOS-sensor og støtter 4K videooppløsning. Den er utstyrt med avansert AI-deteksjon for å skille mellom mennesker og kjøretøy. Kameraet har innebygd mikrofon og høyttaler for to-veis kommunikasjon og farge nattsyn med innebygd spotlight. Batterikapasiteten på 10400 mAh gir lang driftstid, og det inkluderte solcellepanelet sikrer kontinuerlig strømforsyning. Kameraet støtter 2.4GHz Wi-Fi tilkobling og har IP65 værbestandighet.

Funksjonalitet

EZVIZ EB3A tilbyr 4K videooppløsning, AI-drevet deteksjon av mennesker og kjøretøy, to-veis lydkommunikasjon, farge nattsyn, og solcellepanel for kontinuerlig lading. Det gir enestående sikkerhet og bekvemmelighet med enkel installasjon.

Bruksområde

EZVIZ EB3A er ideell for overvåking av utendørsområder som hager, innkjørsler og garasjer. AI-drevne funksjoner sikrer at kun relevante hendelser blir varslet, og det medfølgende solcellepanelet gir kontinuerlig strøm, noe som gjør det perfekt for steder uten lett tilgang til elektrisitet.

Montering

Kameraet kan enkelt monteres på vegger eller tak ved hjelp av den medfølgende monteringsutstyret. Plasser solcellepanelet i nærheten for optimal sollyseksponering og koble det til kameraet med en enkel kabel for kontinuerlig lading.