Elis Elektro Elis Snap-in nippel M20 (7-13) grå • 1255032

Elis Snap-in nippel M20 (7-13) grå

Elis Snap-in nippel M20 (7-13) er en effektiv og pålitelig kabelgjennomføring utviklet for industrielle applikasjoner. Denne nippelen gir høykvalitets strekkavlastning og forsegling, og gir opptil 70 % tidsbesparelse sammenlignet med standard nipler med kontramutter. Den er enkel å montere og demontere, noe som gjør den ideell for krevende arbeidsmiljøer.

Teknisk beskrivelse

Nippelen er laget av PA 6 (Polyamide 6), mens flatpakningen er laget av CR (Chloroprene). Den har beskyttelsesgrad IP68, som gir pålitelig beskyttelse mot vann og støv opp til 5 bar i 30 minutter. Den tåler temperaturer fra -20 °C til +100 °C i kontinuerlig drift, og opptil +150 °C i kortere perioder. Produktet er halogenfritt, selvslukkende og godkjent av anerkjente sertifiseringsorganer som VDE, CSA og UL.

Funksjonalitet

Elis Snap-in nippel gir en rask og enkel installasjon ved å skyve kabelgjennomføringen gjennom hullet og vri kroppen med klokken for å låse. Den er utstyrt med dobbel pakning for å sikre en optimal tetning for ulike kabelstørrelser. Strekkavlastningen gir pålitelig beskyttelse, og nippelen kan enkelt demonteres med et separat verktøy.

Bruksområde

Denne nippelen er ideell for industrielle bruksområder der rask montering og høy beskyttelse er viktig. Den passer til applikasjoner som krever kabelgjennomføringer med varierende dimensjoner, samt der beskyttelse mot miljøfaktorer som vann og støv er nødvendig.

Montering

Installasjonen er enkel og tidsbesparende. Skyv nippelen gjennom hullet og vri for å låse. Den doble pakningen gjør det enkelt å tilpasse seg forskjellige kabeldimensjoner. Når demontering er nødvendig, kan dette gjøres raskt med et separat verktøy.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”