Castor Klammer • 151504

Castor TP-R-16 Rund PR3x1,5+2x4 20 stk.

Klammer TP-R-16 er designet for effektivt å feste PR-kabler fra 3x1,5 mm² til 2x4 mm² på treverk, både innendørs og utendørs. Disse klammerne, utført i hvitlakkert metall, kombinerer estetikk med funksjonalitet, og sikrer en diskret men solid festing med sin stiftlengde på 16 mm.

Teknisk beskrivelse

Disse klammerne er laget av hvitlakkert metall, som gir en robust konstruksjon som tåler elementene både inne og ute. Stiftlengden på 16 mm er tilstrekkelig for å gi en sikker festing i treverk, og den hvitlakkerte overflaten hjelper med å blende klammerne inn i underlaget for en mer estetisk installasjon.

Funksjonalitet

Klammer TP-R-16 tilbyr en pålitelig løsning for å holde PR-kabler på plass uten å risikere skade på kabelen eller underlaget. Den moderate stiftlengden sikrer at klammerne gir en god balanse mellom feste og skånsomhet mot underlaget.

Bruksområde

Ideelt for både profesjonelle installatører og DIY-entusiaster som trenger å feste kabler på treverk i hjem, kontorer, og andre bygninger, samt i utendørs miljøer hvor estetikken også teller.

Montering

Monteringen av TP-R-16 er enkel og rettfram. Den hvitlakkerte finishen og passende stiftlengde gjør det enkelt å installere klammerne raskt og effektivt, noe som sikrer en rask arbeidsflyt og reduserer installasjonstiden.