Castor Klammer • 1322501

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 PR2x1,5+2x2,5 Hvit

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er optimalt designet for effektiv og sikker festing av PR-kabler i størrelsene 2x1,5 mm² og 2x2,5 mm². Disse klammerne er ferdig magasinerte, noe som gjør dem ideelle for rask og effektiv bruk på arbeidsplassen. Med 25 klammer per magasin og 150 klammer i hver brukervennlig lommepakning, tilbyr dette produktet en høy grad av funksjonalitet og brukerkomfort.

Teknisk beskrivelse

Hvert magasin inneholder 25 klammer, og hver lommepakning inneholder 150 klammer. Klammerne er designet for å feste PR-kabler i dimensjonene 2x1,5 mm² og 2x2,5 mm², og har en stiftlengde på 16 mm. Dette sikrer en solid og varig festing av kablene, samtidig som de beskytter kabelens integritet og funksjonalitet.

Funksjonalitet

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er konstruert for å gi en rask og pålitelig metode for kabelinstallasjon. Ferdig magasinerte klammer sparer tid og øker effektiviteten på arbeidsplassen ved å redusere tiden det tar å laste og feste klammerne. Denne effektiviteten er avgjørende i travle arbeidsmiljøer der tidsbesparelser kan føre til betydelige kostnadsreduksjoner.

Bruksområde

Disse klammerne er ideelle for elektrikere og installatører som trenger å feste PR-kabler raskt og sikkert. Perfekt for både innendørs og utendørs bruk, de er spesielt nyttige i byggeprosjekter, renoveringer, og kommersiell kabelinstallasjon der hastighet og pålitelighet er avgjørende.

Montering

Montering av CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er enkel og effektiv. Med ferdig magasinerte klammer kan brukerne raskt lade sitt festeverktøy og fortsette med installasjonen uten forsinkelser. Den enkle lademekanismen og de brukervennlige lommepakningene gjør det enkelt å håndtere og lagre klammerne, noe som sikrer en jevn og rask installasjonsprosess.