Castor Klammer • 1322520

CASTOR KLAMMERPISTOL for MTP klammer

-+
Tilbudet varer til og med 14.7.2024
  • Robust konstruksjon
  • Høy kapasitet
  • Enkel og rask bruk
  • Les mer...

CASTOR KLAMMERPISTOL er spesialdesignet for effektiv festing av kabler på treverk og sponplater, noe som gjør det til en essensiell del av enhver elektrikers verktøykasse. Det er utført i slagfast plast og herdet stål, noe som sikrer lang levetid og pålitelighet under bruk. Med kapasitet til å holde 25 klammer om gangen, tilbyr dette verktøyet en kombinasjon av styrke, holdbarhet og brukervennlighet.

Teknisk beskrivelse

CASTOR KLAMMERPISTOL er konstruert for å håndtere magasinklammer av typene MTP-0-16, MTP-0-25, MTP-R-16, og MTP-R-25. Det er laget av slagfast plast og herdet stål, materialer valgt for deres robusthet og evne til å tåle gjentatte bruk i tøffe miljøer. Verktøyets design sikrer at klammerne blir festet sikkert og nøyaktig, med minimal risiko for skade på både kabler og underlag.

Funksjonalitet

Dette verktøyet tilbyr en rask og effektiv metode for å feste kabler på treverk og sponplater. Med en kapasitet på 25 klammer kan brukeren arbeide lengre perioder uten behov for påfyll, noe som øker produktiviteten betydelig. Verktøyet er også designet for enkel bruk, med en ergonomisk utforming som reduserer tretthet og øker komforten ved gjentatt bruk.

Bruksområde

Verktøyet er ideelt for elektrikere og installatører som trenger å feste kabler sikkert i trebaserte materialer som treverk og sponplater. Det er perfekt for bruk i boligbygging, renovering og kommersielle installasjonsprosjekter hvor effektiv kabelhåndtering er nødvendig.

Montering

Til tross for dens avanserte funksjonalitet, er verktøyet enkelt å bruke. Å lade verktøyet med klammer er en rask og grei prosess, og verktøyets intuitive design gjør det lett å operere. Brukeren kan enkelt fylle på magasinet med klammer og er klar til bruk nesten umiddelbart, noe som sikrer en effektiv arbeidsflyt.