Castor Klammer • 151513

Castor Gipsklammer GK-O2 PR 2x2,5mm2 Plastbelagt Hvit 20 stk

-+
Tilbudet varer til og med 14.7.2024
  • Plastbelagt for ekstra beskyttelse
  • Skjult kabelinstallasjon
  • Enkel og rask montering
  • Les mer...

Castor Gipsklammer GK-O2 er spesielt utviklet for å festesikkert PR-kabler med en dimensjon på 2x2,5 mm² direkte ut i tak eller ned i vegg, uten bruk av lister. Denne pakken inneholder 20 hvite, plastbelagte klammer, perfekt for installasjoner hvor en skjult og sikker montering er nødvendig.

Teknisk beskrivelse

Klammerne er plastbelagt for å beskytte kablene og veggen mot skader under installasjonen, samtidig som det forhindrer korrosjon og forlenger produktets levetid. Den hvite fargen gjør klammerne diskrete og passer godt inn i forskjellige interiører.

Funksjonalitet

Castor Gipsklammer GK-O2 gir en robust festeløsning for kabler, spesielt designet for steder uten lister. Plastbelagget gir en myk kontaktflate mot kablene, noe som reduserer risikoen for skade og øker installasjonens sikkerhet og holdbarhet.

Bruksområde

Disse klammerne er ideelle for både bolig- og kommersielle bygg der kabler trenger å være sikret langs overflater som tak og vegger uten lister. De er utmerket for prosjekter som krever en ren og profesjonell finish.

Montering

Installering av Castor Gipsklammer GK-O2 er rettfram og brukervennlig, takket være det plastbelagte designet som er enkelt å håndtere. Dette gjør monteringsprosessen rask og effektiv, noe som er ideelt for både profesjonelle installatører og DIY-entusiaster.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”