Castor Klammer • 151507

CASTOR Gipsklammer G-R-13 Hvit 20 stk

CASTOR Gipsklammer G-R-13 er utformet for effektivt og sikkert å feste PR-kabler fra 3x1,5 til 2x4 mm² på gipsvegger. Pakken inneholder 20 hvite klammer, ideell for presise og estetisk tiltalende installasjoner i både hjem og kommersielle miljøer.

Teknisk beskrivelse

Disse klammerne er spesielt tilpasset for å støtte et variert spekter av kabelstørrelser, og sikrer en pålitelig og skadefri festing på gipsmaterialer. Den hvite fargen gjør dem diskrete og kompatible med de fleste interiørdesign.

Funksjonalitet

CASTOR Gipsklammer G-R-13 tilbyr en sterk og stabil festeløsning, optimal for installasjon av kabler på gipsvegger. Denne pakken er designet for å effektivisere prosjektarbeidet ved å gi pålitelig festing uten behov for etterjustering.

Bruksområde

Ideell for elektrikere og installatører som trenger å feste kabler på gipsvegger på en sikker måte. Disse klammerne er spesielt nyttige i boligbygging eller kontormiljøer der en ren og ryddig kabelføring er nødvendig.

Montering

Monteringen av CASTOR Gipsklammer G-R-13 er enkel og intuitiv, noe som gjør dem til en favoritt blant profesjonelle for rask og effektiv arbeidsflyt.