Bahco Skrutr.sett VDE BE9881 smal • 8805725

Bahco Skrutrekkersett VDE BE9881 Slim Spor/PH

Bahco Skrutrekkersett VDE BE9881 Slim er et profesjonelt verktøysett som kombinerer høy presisjon med ergonomisk design. Settet er spesielt utviklet for å håndtere både spor- og Phillips-skruer på en trygg og effektiv måte. Med et isolert design som beskytter mot elektriske støt, er dette et ideelt valg for elektrikere og andre fagfolk som arbeider med strømførende utstyr opptil 1000 V.

Teknisk beskrivelse

Settet består av fem skrutrekkere med redusert klingediameter for bedre tilgang i trange områder. Verktøyene har fosfaterte tupper som gir høy presisjon og et sklisikkert grep uten avskalling. Håndtaket er utviklet gjennom ERGO™-prosessen for maksimal brukerkomfort. Klingenes isolasjon er støpt direkte på verktøyet og oppfyller kravene til IEC 60900-standarden, noe som garanterer at hver skrutrekker er individuelt testet for å tåle opptil 10 000 V.

Funksjonalitet

Bahco Skrutrekkersettet skiller seg ut med sitt 3-komponent håndtak, som består av et mykt og riflet materiale for optimalt grep og kraftoverføring. Håndtakene er fargekodet for enkel identifikasjon, og symbolet på enden av skaftet gjør det enkelt å velge riktig skrutrekker. Verktøyene er designet for å gi optimal tilgang i trange rom, med 30 % smalere klinger enn vanlige isolerte skrutrekkere. Den flate siden på håndtaket forhindrer rulling, og opphengshull gjør oppbevaring enkel.

Bruksområde

Dette skrutrekkersettet er utviklet for elektrikere og andre fagfolk som arbeider med elektriske installasjoner, og det gir trygg og effektiv tilgang til både spor- og Phillips-skruer på strømførende utstyr. Takket være det smale designet kan man komme til selv i trange, utilgjengelige områder, noe som gjør dette settet spesielt egnet for elektriske koblingsbokser, tavler og andre komplekse installasjoner.

Montering

Velg riktig skrutrekker basert på fargekoden og symbolet på håndtaket, og bruk det ergonomiske grepet for å overføre kraft effektivt til skruene. Fosfateringen på tuppene sikrer at skruene griper godt uten å skli eller skade materialet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”