Flexit Ventiler • 49028

AVTREKKSVENTIL Ø125

AVTREKKSVENTIL Ø125 representerer den ideelle løsningen for effektiv ventilasjon med stil. Dette produktet, utviklet for å forbedre luftkvaliteten i ulike bygg, kombinerer funksjonalitet med et moderne design som smelter naturlig inn i enhver innredning. Med en fokus på minimalt lydnivå og maksimal effektivitet, er dette en avtrekksventil som setter nye standarder innenfor komfort og ytelse.

Teknisk beskrivelse

Konstruert av slitesterkt polypropylen og tåler temperaturer opp til 100°C, er AVTREKKSVENTIL Ø125 en robust løsning for daglig bruk. Ventilen har en diameter på 125 mm, noe som sikrer god kapasitet og effektiv luftstrømning gjennom større rom. Innebygget lydabsorberende materiale sammen med en skumplastpakning minimerer overhøringslyd og forhindrer tilsmussing av tak og vegger, noe som gjør den ideell for steder med høye krav til både renslighet og ro.

Funksjonalitet

AVTREKKSVENTIL Ø125 er utviklet med tanke på lavt lydnivå og optimal luftmotstand, noe som garanterer effektiv ventilasjon uten forstyrrelser. Denne funksjonaliteten, kombinert med enkel rengjøring og vedlikehold ved bruk av vanlige vaskemidler, gjør ventilen svært brukervennlig. Den enkle monterings- og demonteringsprosessen, støttet av fjærmekanismen, forenkler også installasjonen og justeringer over tid.

Bruksområde

Med sitt moderne design og hvite farge, er AVTREKKSVENTIL Ø125 perfekt for en rekke miljøer, inkludert boliger, kontorbygninger, helseinstitusjoner og skoler. Dens evne til å håndtere høye temperaturer og robuste egenskaper gjør den også ideell for kjøkken og industrielle applikasjoner der både estetikk og funksjonalitet er nødvendig.

Montering

AVTREKKSVENTIL Ø125 leveres med fjærer for å sikre en enkel montering og demontering uten behov for spesialverktøy. Denne plug-and-play løsningen er tilrettelagt for hurtig installasjon, noe som er en stor fordel i raske renoveringsprosjekter eller nybygg. Den inkluderte skumplastpakningen garanterer en tett og sikker installasjon, optimaliserer ytelsen og eliminerer behovet for ekstra tetningsmidler.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”