Flexit Ventiler • 49027

AVTREKKSVENTIL Ø100

AVTREKKSVENTIL Ø100 er en høykvalitets løsning for moderne boliger og næringsbygg, designet for å tilby overlegen luftkvalitetskontroll med et estetisk tiltalende utseende. Denne ventilasjonsteknologien kombinerer avansert design med funksjonalitet, sikret gjennom innovative materialvalg og konstruksjonsteknikker. Ventilen er en nøkkelkomponent i ethvert ventilasjonssystem som prioriterer et sunt inneklima med minimalt lydnivå.

Teknisk beskrivelse

Laget av polypropylen, et slitesterkt materiale som tåler høye temperaturer opp til 100°C. Den har en diameter på 100 mm, som passer til standard ventilasjonssystemer. Innebygd lydabsorberende materiale og en spesiell skumplastpakning reduserer risikoen for overhøringslyd og tilsmussing av tak og vegger. Dette gjør ventilene ideelle for bruk i områder hvor støyminimering og renslighet er prioritert.

Funksjonalitet

Med Flexit-ventilens teknologi er AVTREKKSVENTIL Ø100 spesielt utformet for å oppnå lavt lydnivå og effektiv luftmotstand. Dette sikrer optimal luftstrøm gjennom bygget uten å forringe komforten. Ventilen er enkel å rengjøre med vanlige vaskemidler, noe som forenkler vedlikeholdet og forlenger produktets levetid. Det integrerte fjærsystemet tillater enkel montering og demontering, noe som er en stor fordel ved regulering eller utskifting.

Bruksområde

Denne avtrekksventilen er ideell for en rekke bruksområder, inkludert boliger, kontorer, skoler, og helseinstitusjoner, hvor god luftkvalitet og lavt støynivå er avgjørende. Den elegante designen og den hvite fargen gjør den også til en diskret tilføyelse til alle romtyper. AVTREKKSVENTIL Ø100 er også egnet for områder med hyppig bruk og høye hygienekrav, som kjøkken og baderom.

Montering

Monteringen av AVTREKKSVENTIL Ø100 er rettfram og krever ingen spesialverktøy. Ventilen leveres med fjærer som enkelt klikkes på plass i ventilasjonssystemets åpning. Detaljerte monteringsinstruksjoner følger med produktet for å sikre en rask og effektiv installasjon. Skumplastpakningen som følger med, garanterer en tett og sikker tilpasning, noe som eliminerer behovet for ytterligere tetningsmaterialer.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting