Aqara Smart sensor • 94620

Aqara Presence Sensor FP1E

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Opplev sømløs hjemmeautomatisering med Aqara Presence Sensor FP1E, utstyrt med mmWave Radar-teknologi og AI for uovertruffen tilstedeværelsesdeteksjon. Dens raske oppsett integreres lett med smart home-hub, og muliggjør umiddelbare, nøyaktige automatiseringer uten behov for komplekse konfigurasjoner. Forbedre hjemmets bekvemmelighet og sikkerhet med minimal innsats, og sikre sinnsro.

Teknisk beskrivelse

Aqara Presence Sensor FP1E benytter mmWave Radar-teknologi for ultra-presis bevegelsesdeteksjon med en responstid på 200 ms. Den har en justerbar synsvinkel på 120°, dekker opptil 50 m² ved takmontering og 35 m² ved sidemontering. Med AI-drevet interferensfiltrering og multi-økosystemstøtte, gir den pålitelig og nøyaktig overvåking for ulike hjemmemiljøer.

Funksjonalitet

Avansert mmWave Radar for nøyaktig bevegelsesdeteksjon. AI-teknologi for presis filtrering av vanlige forstyrrelser. Enkel og rask installasjon uten behov for justeringer. Allsidige monteringsalternativer for vegger, tak og hjørner. Deteksjon av både bevegelse og stillstand for tilpassede automatiseringer.

Bruksområde

Aqara Presence Sensor FP1E forbedrer hjemmeautomatiseringen ved å detektere bevegelse og stillstand, og muliggjør tilpassede automatiseringer som øker komfort og sikkerhet. Den kan sende påminnelser om å bevege seg etter lengre perioder med stillesitting, noe som fremmer sunnere vaner, og justere klimaanleggstemperaturen i aktive situasjoner.

Montering

Sensor kan enkelt monteres på ulike overflater som vegger, tak og hjørner, takket være sin roterbare hode og AI-teknologi som sikrer pålitelig deteksjon uten forstyrrelser. Installasjonen tar bare ett minutt fra start til full operasjon.

Forbehold

Ved første gangs bruk kan det oppstå enkelte falske deteksjoner grunnet forstyrrelser. AI Spatial Learning vil imidlertid automatisk forbedre dette over tid.
Noen funskjoner vil være eksklusive for Aqara platformen

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”