Aqara Smart sensor • 94599

Aqara Motion and Light Sensor P2

Avansert bevegelsessensor for ditt smarte hjem


Aqara Motion and Light Sensor P2 er flaggskipet innen bevegelsessensorer, nå med innebygget Matter-støtte for optimal kompatibilitet. Denne avanserte sensoren er designet for å integreres sømløst i ditt Matter-aktiverte smarthjem, noe som sikrer enkel oppsett og enhetlig ytelse uansett merke. Med Thread-protokoll, høy presisjon og uavhengig lyssensor, tilbyr P2 en uslåelig kombinasjon av teknologi og brukervennlighet.

Teknisk beskrivelse

Bevegelses- og lyssensoren benytter 2x CR2450-batteri, som gir opp til 2 års batteritid.

Funksjonalitet

Innebygget Matter-støtte


Aqara Motion and Light Sensor P2 er utstyrt med Matter-støtte, noe som betyr at den kan integreres problemfritt med alle Matter-aktiverte enheter i ditt smarthjem. Dette gir deg en problemfri opplevelse, enkel installasjon og enhetlig kontroll over alle dine smarthuskomponenter.

Thread-protokoll


P2 bruker Thread-protokollen for forbedret tilkobling og redusert strømforbruk. Thread gir en robust, lav-latens og mesh-kompatibel kommunikasjon, som sikrer pålitelig drift og effektiv energibruk for alle dine smarthusenheter.

Uavhengig lyssensor


I motsetning til mange andre bevegelsessensorer, kommer P2 med en innebygd lyssensor som opererer uavhengig. Dette gir deg ekstra fleksibilitet og nøyaktighet i lysstyring og automatiseringer, noe som forbedrer funksjonaliteten til ditt smarthjem.

Høy presisjon og vidvinkel


Med en imponerende deteksjonsvinkel på 170 grader og en rekkevidde på opptil 7 meter, kan P2 oppdage selv de minste bevegelser med høy presisjon. Dette sikrer at hjemmet ditt alltid er overvåket og beskyttet.

Eksklusive funksjoner fra Aqara Home


Når P2 er koblet til Hub M3 og Aqara Home-appen, låser du opp en rekke eksklusive funksjoner. Dette inkluderer forbedrede automatiseringer, justerbar deteksjonstid og følsomhet, samt muligheten til å finjustere sensoren etter dine behov og preferanser.

Bruksområde

Forbedre sikkerheten og komforten i hjemmet ditt


Aqara Motion and Light Sensor P2 er ideell for en rekke bruksområder i ditt smarthjem. Bruk den til å automatisere lysstyring basert på bevegelse og lysnivå, forbedre sikkerheten ved å oppdage uønsket bevegelse, eller optimalisere energiforbruket ved å justere belysningen etter naturlig lys. Sensorens høye presisjon og vidvinkel gjør den perfekt for overvåkning av større områder som stuer, ganger og uteområder.

Enkel Integrasjon i ethvert smarthjem


Takket være innebygget Matter-støtte og Thread-protokoll, kan P2 enkelt integreres i ethvert smarthjem. Uansett om du bruker Apple Home, Google Home, eller andre smarthjemsystemer, sikrer P2 enkel og sømløs kommunikasjon og kontroll.

Med Aqara Motion and Light Sensor P2 får du en avansert og pålitelig løsning som forbedrer både sikkerheten og komforten i hjemmet ditt. Investér i fremtiden med Aqara P2, og opplev en ny standard for smarthjemteknologi.

Montering

Enkel installasjon med diskré design. Sensorens stativ passer til vegger, tak eller skrivebord, og tilbyr presis bevegelsessporing mens det diskré designet avlaster personvern bekymringer, spesielt på bad.