Aqara Smart gateway • 94601

Aqara Hub M3

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Aqara Hub M3 er den nye standarden innen smart hjem-automatisering, designet for å sette personvern og lokal drift i førersetet. Denne alt-i-ett-huben eliminerer behovet for ekstra bokser og gir en allsidig tilkobling med avanserte funksjoner som dual-band Wi-Fi og PoE.

Aqara Hub M3 er en multiprotokoll-hub som integrerer sømløst med Aqara Zigbee og Thread-enheter, samt tredjeparts Matter-enheter. Med fokus på personvern og enkelhet i oppsett, tilbyr den lokal kontroll, IR-kontrollerintegrasjon med Matter, og kraftig tilkobling både trådløst og kablet.

Teknisk beskrivelse

Hub M3 støtter Multi-Protokoll og Matter, og den kjører automatiseringer lokalt for økt stabilitet og enhetsadministrasjon. Med en 360° Infrarød sender og dual-band Wi-Fi, gir den overlegen tilkobling og kontroll.

Funksjonalitet

Med IR-kontrollerintegrasjon kan du enkelt styre din IR-varmepumpe eller aircondition gjennom Matter, og den har en kraftig høyttaler for tilpassede alarmer og kunngjøringer. Hub M3 fokuserer også på personvern ved å lagre data lokalt og tilbyr enkel oppsett uansett hvor du er.

Bruksområde

Aqara Hub M3 passer perfekt for de som ønsker å oppgradere sitt smarte hjem med en pålitelig og allsidig hub. Den er egnet for både nybegynnere og erfarne brukere, og den tilbyr en rekke tilkoblingsalternativer for å passe ulike installasjonsscenarioer.

Montering

Montering av Aqara Hub M3 er enkel og problemfri. Med fleksible strømalternativer gjennom PoE og Type-C, samt enkel app-oppsett, kan den raskt og enkelt integreres i ditt smarthjem-system for å gi deg full kontroll over dine smarte enheter.

Forbehold

*Ved lansering er støtte for tredjepartsenheter en lab-funksjon, begrenset til tre merker, hver som støtter spesifikke enhetstyper: Philips Hue (enkelfarget, CCT, RGB CCT-lys), Leviton (elektriske brytere og dimmere), og Google Nest (termostater).

** Noen automatiseringer vil fortsatt kreve en skytilkobling for å bli utført: -Pushvarsler-Vær- og soloppgangs-/solnedgang.

*** Automatiseringer og scener som involverer migrerte enheter må rekonfigureres i Matter og HomeKit; mens skyintegrasjoner som Google Home og Alexa vil beholde alle konfigurasjoner.

**** 2A USB-strømadapter er ikke inkludert.

***** Forsikre deg om at antallet hindringer mellom hver enhet er minimert og legg til Zigbee-repeater for å maksimere enhetens relékapasiteter.