Aqara Smart gateway • 94601

Aqara Hub M3

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Aqara Hub M3 er den nye standarden innen smart hjem-automatisering, designet for å sette personvern og lokal drift i førersetet. Denne alt-i-ett-huben eliminerer behovet for ekstra bokser og gir en allsidig tilkobling med avanserte funksjoner som dual-band Wi-Fi og PoE.

Aqara Hub M3 er en multiprotokoll-hub som integrerer sømløst med Aqara Zigbee og Thread-enheter, samt tredjeparts Matter-enheter. Med fokus på personvern og enkelhet i oppsett, tilbyr den lokal kontroll, IR-kontrollerintegrasjon med Matter, og kraftig tilkobling både trådløst og kablet.

Teknisk beskrivelse

Hub M3 støtter Multi-Protokoll og Matter, og den kjører automatiseringer lokalt for økt stabilitet og enhetsadministrasjon. Med en 360° Infrarød sender og dual-band Wi-Fi, gir den overlegen tilkobling og kontroll.

Funksjonalitet

Med IR-kontrollerintegrasjon kan du enkelt styre din IR-varmepumpe eller aircondition gjennom Matter, og den har en kraftig høyttaler for tilpassede alarmer og kunngjøringer. Hub M3 fokuserer også på personvern ved å lagre data lokalt og tilbyr enkel oppsett uansett hvor du er.

Bruksområde

Aqara Hub M3 passer perfekt for de som ønsker å oppgradere sitt smarte hjem med en pålitelig og allsidig hub. Den er egnet for både nybegynnere og erfarne brukere, og den tilbyr en rekke tilkoblingsalternativer for å passe ulike installasjonsscenarioer.

Montering

Montering av Aqara Hub M3 er enkel og problemfri. Med fleksible strømalternativer gjennom PoE og Type-C, samt enkel app-oppsett, kan den raskt og enkelt integreres i ditt smarthjem-system for å gi deg full kontroll over dine smarte enheter.

Forbehold

*Ved lansering er støtte for tredjepartsenheter en lab-funksjon, begrenset til tre merker, hver som støtter spesifikke enhetstyper: Philips Hue (enkelfarget, CCT, RGB CCT-lys), Leviton (elektriske brytere og dimmere), og Google Nest (termostater).

** Noen automatiseringer vil fortsatt kreve en skytilkobling for å bli utført: -Pushvarsler-Vær- og soloppgangs-/solnedgang.

*** Automatiseringer og scener som involverer migrerte enheter må rekonfigureres i Matter og HomeKit; mens skyintegrasjoner som Google Home og Alexa vil beholde alle konfigurasjoner.

**** 2A USB-strømadapter er ikke inkludert.

***** Forsikre deg om at antallet hindringer mellom hver enhet er minimert og legg til Zigbee-repeater for å maksimere enhetens relékapasiteter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”