Aqara Smart taklampe • 94597

Aqara Celing Light T1M

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

Smartere visjon for et tryggere hjem

Aqara Ceiling Light T1M setter en ny standard for smart belysning med sin avanserte teknologi og elegante design. Dette taklyset kombinerer funksjonalitet og estetikk for å gi deg en tilpasset atmosfære i hjemmet ditt. Med en integrert RGBIC-lystring og perfekt hvitt lys, tilbyr T1M en dynamisk belysningsopplevelse som forbedrer enhver setting.

Teknisk beskrivelse

Perfekt belysning og lang levetid

Aqara Ceiling Light T1M er utstyrt med en RGBIC-lystring som skaper fantastiske gradienteffekter og levende fargeoverganger. Lyset har en bred spekter av fargetoner (2700K-6500K) og tilbyr 16 millioner farger, slik at du kan tilpasse belysningen etter dine behov. Med en Color Rendering Index (CRI) på over 90, gir T1M naturtro og livaktige farger. T1M har også en imponerende levetid på 50.000 timer, noe som sikrer pålitelig belysning over lang tid.

Funksjonalitet

Avanserte egenskaper og automatisering

T1M er kompatibel med HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Yandex og Matter når den er tilkoblet en Aqara-hub, og støtter stemmestyring for enkel betjening. Du kan integrere T1M med andre Aqara-enheter for å utløse automatiseringer og scener, som forbedrer den smarte belysningsopplevelsen. Med lavt strømforbruk i hvilemodus og strømavbruddminne, kan du konfigurere preferanser for belysning etter strømbrudd for å unngå uønsket lys om natten. Zigbee 3.0-teknologien fungerer som en mesh-repeater for å forbedre påliteligheten til smarthjem-nettverket ditt.

Bruksområde

Tilpasset belysning for alle rom

Aqara Ceiling Light T1M er ideell for en rekke bruksområder i hjemmet. Bruk det i stuen for å skape en koselig atmosfære med tilpassede farger, eller installer det på soverommet for å nyte perfekt hvitt lys til lesing og avslapning. T1M er også perfekt for kjøkken og arbeidsområder, hvor presis belysning er nødvendig. Med sin fleksibilitet og brede kompatibilitet, kan T1M tilpasses til ethvert rom og enhver situasjon.

Montering

Enkel og fleksibel installasjon

Installasjonen av Aqara Ceiling Light T1M er enkel og fleksibel, designet for å passe i ulike tak. Med bare noen få trinn kan du ha ditt nye taklys oppe og fungere. T1M kommer med klar installasjonsveiledning og alle nødvendige monteringsdeler. Med Zigbee 3.0 og repeater-funksjonalitet, vil T1M ikke bare forbedre belysningen, men også styrke ditt smarthjem-nettverk.

Opplev fremtiden med Aqara Ceiling Light T1M – en kombinasjon av avansert teknologi og elegant design for et smartere og mer komfortabelt hjem.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”