Aqara Camera E1 • 94598

Aqara Camera E1

Smartere Visjon for et Tryggere Hjem

Aqara Camera E1 er designet med tanke på moderne hjem som ønsker avansert teknologi for økt sikkerhet og komfort. Med fokus på overlegen bildekvalitet, bred kompatibilitet og avansert funksjonalitet, setter Aqara Camera E1 en ny standard for hjemmekameraer. Dette kameraet er ideelt for deg som ønsker trygghet i hjemmet ditt, uansett hvor du er.

Teknisk beskrivelse

Aqara Camera E1 er utstyrt med en kraftig 2K-sensor og en vidvinkel f/2.0-linse som leverer krystallklare bilder. Kameraet har Pan/Tilt-motorer som gir en 360-graders visning og personsporing, noe som gjør det mulig å overvåke hele rommet. Den avanserte Wi-Fi 6-tilkoblingen sikrer stabil og rask dataoverføring, mens støtte for WPA3 gir optimal sikkerhet. Kameraet støtter både sky- og lokal lagring, med mulighet for å bruke et microSD-kort på opptil 512GB eller sikkerhetskopiering til SMB3-kompatible NAS-lagringsenheter.

Funksjonalitet

Aqara Camera E1 er spekket med funksjoner som gjør det til et kraftig verktøy for hjemmets sikkerhet. Med innebygd AI-chip tilbyr kameraet avansert persondeteksjon og lyddeteksjon (kommer snart). Dette gjør det mulig å filtrere bevegelseshendelser og automatisk spille inn eller trigge en automatisering når en person oppdages. Kameraet er også kompatibelt med store plattformer som Apple Home (med støtte for Secure Video), Alexa og Google Home, noe som gjør integrasjon i ditt eksisterende smarthjem-system sømløst. E1 kan styres via tredjepartsplattformer for Pan/Tilt-funksjoner.

Bruksområde

Aqara Camera E1 er ideelt for en rekke bruksområder. Enten du ønsker å overvåke hjemmet ditt mens du er på jobb, holde et øye med barna, eller sikre verdifulle eiendeler, tilbyr E1 den nødvendige fleksibiliteten og påliteligheten. Med støtte for både sky- og lokal lagring kan du være sikker på at opptakene dine er trygge og tilgjengelige når du trenger dem. Personvernbeskyttelsesfunksjonen, som roterer kameraet til ønsket vinkel og deaktiverer det ved behov, sikrer at ditt privatliv alltid er ivaretatt.

Montering

Montering av Aqara Camera E1 er enkel og fleksibel. Kameraet bruker en bærekraftig USB-C-port for strømforsyning og tilbyr flere installasjonsmetoder, inkludert horisontal plassering, skruefeste eller veggankre. Med den nye MagicPair-funksjonen fra Aqara kan du koble til kameraet via Bluetooth 5.2, noe som gjør oppsettet raskt og enkelt. Appen oppdager automatisk kameraet og veileder deg gjennom oppsettprosessen med telefonens QR-skanner. Du kan også tilbakestille kameraet til fabrikkinnstillinger ved hjelp av Aqara Home-appen, noe som eliminerer behovet for en fysisk ‘Set’-knapp.

Forbehold

Produktet leveres uten USB strømadapter. 2A USB-A strømadapter kjøpes separat.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”