Afore Tilbehør solenergi • 6607416

Afore Batteri AF5000W-LF 5 KWh

Afore Batteri AF5000W-LF 5 KWh er en toppmoderne energilagringsløsning utviklet for å optimalisere og sikre energiforbruk i hjemmet. Dette energilageret byr på en robust bygging med en kapasitet på 5 kWh, noe som gjør det ideelt for husstander som ønsker å redusere strømkostnader og øke energiuavhengighet.

Teknisk beskrivelse

Batteriet kjennetegnes ved en nominell spenning på 51.2 Vdc og en nominell kapasitet på 100Ah, noe som leverer en total energi på 5120 Wh. Det er konstruert for å håndtere både lade- og utladestrømmer på opptil 50A under normale forhold, med maksimal strømmer på 100A. Integrert med avansert LiFePO4 teknologi, sikrer batteriet lang levetid og sikkerhet gjennom sin innebygde batteristyringssystem (BMS).

Funksjonalitet

AF5000W-LF inkluderer flere beskyttelsesfunksjoner som overladning, utladning og overstrømssikring, og støtter temperaturkontroll for optimal ytelse og sikkerhet. Batteriet kan håndtere opptil 6000 ladesykluser med en dybde på utladning på 80%. For større energikrav kan opptil 15 enheter av AF5000W-LF kobles parallelt.

Bruksområde

Denne batteriløsningen er spesielt utviklet for boliger og småbedrifter som bruker solenergi eller andre fornybare energikilder. Det er optimalisert for å jobbe med 48V hybridomformere og kan betydelig forbedre effektiviteten i energiforbruket ved å lagre overskuddsenergi for senere bruk.

Montering

Monteringen av AF5000W-LF er rett frem og kan utføres på vegg med medfølgende braketter. Det er viktig at installasjonen foregår i et tørt og sikkert miljø for å unngå eksponering for direkte sollys og fuktighet. En detaljert monteringsveiledning følger med for å sikre korrekt og sikker installasjon.