Aeotec Smart tilbehør styring • 94610

Aeotec Zigbee Range Extender

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Aeotec Range Extender Zi er en Zigbee-signalforsterker som forbedrer rekkevidden og påliteligheten i ditt smarte hjem. Den er enkel å installere i en standard stikkontakt og begynner umiddelbart å forbedre signalstyrken. Den støtter Zigbee 3.0 og er kompatibel med SmartThings, noe som sikrer at alle dine smarte enheter fungerer optimalt.

Teknisk beskrivelse

Signalrekkevidden er opptil 100 meter, og den støtter Zigbee 3.0 standard. Krever en standard stikkontakt for strømforsyning. Dimensjonene er 60 x 60 x 50 mm.

Funksjonalitet

Denne enheten forbedrer Zigbee signalstyrken og har en rekkevidde på opptil 100 meter. Den er enkel å installere med plug-and-play og er kompatibel med flere Zigbee-enheter. Den er Zigbee 3.0 sertifisert.

Bruksområde

For bruk, plasser Range Extender Zi i en standard stikkontakt innenfor rekkevidden av Zigbee-nettverket ditt. Koble den til Zigbee-gatewayen din, og den vil begynne å forsterke og utvide signalet umiddelbart.

Montering

Montering er enkel. Sett Range Extender Zi i en stikkontakt, følg instruksjonene i appen for å koble enheten til Zigbee-gatewayen, og bekreft tilkoblingen. Enheten vil deretter optimalisere Zigbee-nettverket ditt.

Forbehold

Enheten er designet for innendørs bruk. Unngå å plassere den i områder med ekstreme temperaturer eller høy fuktighet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”