Lapp ÖLFLEX SOLAR H1 BUR 1X4MM² RØD • 1036103

ÖLFLEX SOLAR H1 BUR 1X4MM² RØD

ÖLFLEX SOLAR H1 BUR 1X4MM² kabelen er en robust og fleksibel løsning utviklet for solcelleinstallasjoner. Den er konstruert etter internasjonale standarder for å sikre pålitelig ytelse og høy kvalitet. Denne kabelen er spesielt egnet for bruk i krevende miljøer, både innendørs og utendørs, og tåler både høye temperaturer og ekstreme værforhold.

Teknisk beskrivelse

Kabelen er designet med en fortinnet mangetrådet kobberleder av klasse 5, som oppfyller VDE 0295 og IEC 60228. Den har en isolasjon og ytre kappe av halogenfri, tverrbundet polyolefin, noe som sikrer holdbarhet og motstandsdyktighet mot UV-stråling. Med en brannklasse Dca-s2d2a2 i henhold til EN 50618, tilbyr kabelen også høy sikkerhet ved røykutvikling og holdbarhet i ekstreme temperaturer, med en godkjent driftstemperatur på opptil 120 °C i 20 000 timer.

Funksjonalitet

Denne kabelen utmerker seg med sin fleksibilitet og holdbarhet. Den tåler både høy temperatur og krevende værforhold, noe som gjør den perfekt tilpasset utendørs bruk. I tillegg til sin UV- og ozonbestandighet, er kabelen også vanntett ned til 1 meters dybde. Dette gjør den til en pålitelig løsning for de fleste solcelleinstallasjoner, inkludert tilkobling mellom solcellepaneler og vekselrettere.

Bruksområde

ÖLFLEX SOLAR H1 BUR 1X4MM² kabelen er ideell for bruk i solcelleanlegg med nominell spenning på opptil 1,5 kV DC. Den kan installeres både innendørs og utendørs, inkludert på tak, og er egnet for nedgravning i kabelgrøfter med sandbunn. Kabelens værbestandige egenskaper gjør den godt egnet for norske værforhold, samtidig som den er tilpasset fast installasjon og flyttbare enheter.

Montering

Kabelen er enkel å installere takket være sin fleksible konstruksjon. Den kan benyttes til fast installasjon både innendørs og utendørs, med høy motstandsdyktighet mot ytre påvirkninger. For optimal holdbarhet anbefales det å legge kabelen i samsvar med VDE 0891-6 og DIN EN 50174-3 for å sikre stabil drift over lang tid.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent